Straver

Halverwege 2014 na een proefrit en een aangenaam gesprek met Jan Philibert hebben wij een nette VW Caddy Life uit 2008 aangeschaft.
Plezierig bedrijf met een vriendelijke en enthousiast team.

Afhandeling garantie:

Naast de prettige verkoop heeft Vossestein een grote pluim verdient voor wat betreft de supersnelle afhandeling van een garantiegeval.

Op een zondag ging helaas onderweg de koppeling stuk waardoor we niet meer verder konden rijden en moesten we door de ANWB naar huis worden gesleept.

De Caddy zat nog in de garantieperiode en dus meteen maandagochtend (rond 09:00) Vossestein gebeld die er voor zorgde dat de Caddy al om 11:00 uur diezelfde maandag nog werd opgehaald én we kregen een leenauto die geschikt was voor onze grote hond.

Het bleek dat er een onderdeel in de drukgroep stuk was gegaan. Vossestein heeft hierop niet slechts het onderdeel gerepareerd maar een nieuwe drukgroep geplaatst.
De reparatie vond plaats op dinsdag en woensdag konden we de auto alweer ophalen. Het bleek ook geen probleem om even de zomerbanden voor winterbanden te wisselen door ze even achterin te leggen.

Complimenten voor de snelle afhandeling door, onder andere, Jan Philibert en Roelof Lagerweij en natuurlijk de monteurs in de werkplaats.

Het geeft toch altijd even een naar gevoel als er iets stuk gaat aan de auto maar Vossestein heeft zijn reputatie meer dan waar gemaakt voor wat betreft deze kwestie.

Ik zou dan ook zonder twijfelen een volgende auto bij Vossestein aanschaffen en het bedrijf aanraden.