van Vliet

Afgelopen maand voor de tweede keer een tweedehands auto aangeschaft bij Vossestein.

Ik was op zoek naar een auto die aan bepaalde voorwaarde moest voldoen en had dan ook een auto gezien die mij wel aan stond. Na een kort gesprek, mijn situatie, eisen en wensen uitgelegd te hebben en aangegeven dat ik interesse had in een Renault Megane werd dit mij sterk afgeraden. Dit omdat naar de mening van de verkoper mijn eisen en wensen niet aansloten bij die auto.

Aan de hand van mijn eisen en wensen heeft de verkoper mij een andere auto laten proefrijden waarvan hij dacht dat dit beter bij mij zou passen(volkswagen golf variant). In eerste instantie was ik wat terughoudend want ik kwam toch voor een andere auto dan waarin ik een proefrit ging maken.

Inmiddels rij ik al enkele weken in mijn nieuwe auto ( ja ik heb de voorgestelde auto gekocht!) kan ik zeggen dat de verkoper mijn eisen en wensen perfect heeft kunnen omzetten tot de auto waar ik naar op zoek was. Letterlijk alle eisen en wensen worden voldaan met deze auto.

Zelfs een klein mankement is door Vossestein direct opgelost binnen een zeer strak tijds bestek aangezien ik de auto bijzonder snel weer nodig had.

Om de boven genoemde redenen zou ik Vossestein aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een auto garage waar je op kan vertrouwen. Dit voor zowel onderhoud als voor het aankopen van een gebruikte auto.