de Ruiter

In mijn beroep als business en executive coach kom in in aanraking met veel bedrijven. Velen kunnen een voorbeeld nemen aan hoe Vossestein het doet.

Al sinds 2007 tevreden klant bij dit bedrijf. Voor onderhoud van onze beide auto’s en aankoop van een tweedehands auto. Ik ben hier terecht gekomen nadat ik het bij de merkdealer te groot, te onpersoonlijk en te duur vond worden.

Vossestein is op alle vlakken het positieve tegendeel. Heel prettig contact, nette prijzen en een klantenservice waar je U tegen zegt. En als als er wat is lossen ze dat op een keurige klantgerichte manier op. Ze zetten echt dat stapje meer waar je als klant heel blij van wordt (Ik in ieder geval wel).

Ik breng mijn auto hier naartoe met een gerust hart en het volste vertrouwen dat het goed komt en dat er een nette prijs berekend wordt. Een heel fijn gevoel wat ik voorheen nooit had.

Ik kan dan ook geen negatief punt bedenken. Zelfs de lokatie niet. Erg goed te doen, zeker als je in Breukelen woont. Geen garage hiervoor kon aan hun tippen. Daarom voor alles een 10.

Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanraden. Voor koop en onderhoud. Ik hoop alleen dat het niet te druk wordt… :O)