Haarman

Tot nu had ik alleen ervaring met dealers (ford, honda, toyota): beviel op zich altijd goed, afgezien van de hoge garagerekeningen. Voor het eerst heb ik een auto bij Vossestein gekocht en ik moet zeggen dat het me tot nu toe nog veel beter bevallen is! Bij de verkoop van de auto werd een eerlijk verhaal verteld, de verkoper had kennis van zaken en de prijs was goed. De auto werd keurig afgeleverd: perfect gepoetst, volle tank en inclusief een servicebeurt. Daarnaast had ik dakdragers besteld, die ik nodig had voor mijn vakantie. Deze hadden ze alvast voor me in elkaar gezet en uitgezocht hoe ik ze op mijn dak moest monteren. Dit heeft me aanzienlijk wat vakantiestress gescheeld (normaal doe ik zoiets altijd op het laatste moment).
Tijdens de garantieperiode deden er zich een paar (kleine) defecten voor bij de auto. Deze werden snel en professioneel verholpen. Het is opvallend hoe behulpzaam men hier is.
Voor mij is duidelijk dat dit bedrijf klanttevredenheid, service en kwaliteit voorop stelt. Daarnaast zijn het echt autoliefhebbers, ipv handelaren. Op basis van mijn ervaring tot nu toe, houd ik mijn auto hier in onderhoud en zal ik in de toekomst bij het uitzoeken van een nieuwe auto, me eerst via Vossestein oriënteren.