xxx

Na telefonisch contact dit bedrijf bezocht in verband met aankoop van een gebruikte auto. Keurige ontvangst, de auto was gereserveerd (had ik niet expliciet om gevraagd) en fris gewassen, zodat de (kleine) lakbeschadigingen goed zichtbaar waren.Geeft meteen een goed gevoel. Proefrit was geen enkel probleem, er was zelfs een routebeschrijving hiervoor beschikbaar. Na onderhandelingen op een plezierige manier tot een deal gekomen.
Helaas trad er meermaals een probleem op met de airco, echter werd dit keurig opgelost. Garantie is hier echt iets waard, er wordt niet de “goedkoopste” oplossing gezocht, maar het probleem wordt in de kern opgelost. Vervangende auto werd tegen variabele kosten ad 19 cent / kilometer inclusief brandstof ter beschikking gesteld, ook netjes. Contacten met de werkplaats liepen ook bijzonder prettig, men wil een probleem echt oplossen in plaats van de snelste trial & error methodiek toe te passen. Ik raad dit autobedrijf onverkort aan, en geloof me, ik ben behoorlijk kritisch 😉

Team van Vossestein, mijn dank en graag tot ziens!

Voor de goede orde, ik heb geen enkele commerciële band met dit bedrijf, maar ik vind dat ook positieve ervaringen moeten worden benoemd.